maandag 28 december 2009

Familie!
Oma Phoebe heeft tien kinderen waarvan een aantal ook weer ingezet zijn voor de fokkerij.
De bovenste foto is een kiek van Arrigo. Een kleinzoonzoon van Phoebe en Shadow uit het tweede nest uit deze combinatie. De vader is Dano, de zoon van Phoebe en Shadow.
Dano woont bij Wendy en Erik en Dano is inmiddels ook al weer vader van twee nesten.
"Daantje" is actief in het schapendrijven en dat doet hij zeker niet onverdienstelijk! Wendy, zijn baas, doet er dan ook alles aan om samen met Dano zijn niveau en kunnen naar een hoger plan te tillen. Ze rijdt werkelijk stad en land af om op heel veel plekken te trainen, met andere schapen en onder andere omstandigheden.
Op de tweede foto zie je Wendy met Dano, Arrigo (dat is weer een zoon van Dano) en in het midden zie je de nieuwste aanwinst van Wendy, namelijk Eagan. Hij is overigens geen familie van Phoebe, maar wel een veelbelovend pupje.
Op de onderste foto zie je weer Arrigo, nu aan het werk bij het schapendrijven. Hij is ook een belofte voor de toekomst.
Wendy heeft in Noord- Holland een locatie tot haar beschikking waar vijf van onze kruising Wensllydale Longwool x Swifter schapen grazen en hun vachtjes laten groeien.
De schapen staan op landgoed Hoenderdael http://www.landgoedhoenderdaell.nl/ .
Het landgoed is open voor publiek!
(de foto's zijn gemaakt door Wendy)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten