dinsdag 5 januari 2010

Pups dag vijfentwintig, Tamara en Angelique


Op de bovenste foto zie je Tamara met wat vast en zeker haar hondje gaat worden, ja dat kleine ding op haar schoot. Natuurlijk laat de driekleur geen gelegenheid voorbij gaan om ook even een kijkje te gaan nemen. Hij is dan ook zeer mensgericht, net als zijn andere broers en zus, maar hij is er meteen bij als een nestgenootje een knuffel krijgt. Hij wil ook!
Tamara haar pupje heeft een voorliefde voor Tamara opgevat en dat is een wederzijdse liefde geworden. Ja biedt er maar eens weerstand aan, bijna onmogelijk.
Waarschijnlijk krijgt hij als roepnaam "Diesel" en we maken daar al veel grapjes over....
Als Diesel straks uit gaat met de baas, moet hij zelf aan komen sjouwen met zijn lijn op het commando "Diesel, voorgloeien". Apporteren kan hij al, dus nu moet die vaardigheid alleen nog even worden aangeleerd met een commando en je zult eens zien hoe snel hij het straks onder de knie heeft.
Ook Angelique moest even op de foto met een pup. Zij heeft ze per slot van rekening "gehaald" met de keizersnede van Kate. Voor haar zijn de pups heel speciaal, haar reu is de vader en het hele prille begin van de pups, de keizersnede en het hele bevallingsverhaal, heeft zij ook meegemaakt. De pups worden dan ook platgeknuffeld!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten