zaterdag 23 januari 2010

Pups dag drieenveertig, stoeien in de benchDe bench is een geliefde plaats om een robbertje te veschten. Luidkeels en met overgave storten ze zich op elkaar. Horen en zien vergaat mij soms...... Ik heb al een MP3 speler overwogen, maar die zijn qua geluid begrensd, jammer want ik loop toch wel gehoorschade op met deze terroristen! Dan maar liever met een favoriet muziekje in mijn oren.


Maar goed, de tijd moeten ze af en toe doorbrengen in de puppyren waar de bench in staat.
Bijvoorbeeld als er een klant is, ik andere dingetjes moet doen of als ik denk dat het wel weer even tijd is om ze "op nul te zetten". Het protest kan lang aanhouden, maar langzamerhand win ik wat meer terrein en geven ze het gezeur en gejoel eerder op. Des te fijner voor de toekomstige eigenaren die ook niet zitten te wachten op vervelende pups die het opgesloten zitten maar niets vinden.


Nog een reden om de pups af en toe "op te bergen" is dat ze nu donders goed weten dat er achter een deur "iets" is. En wat dat is, tja dat prikkelt de nieuwsgierigheid.

Uit veiligheidsoverwegingen is het daarom maar goed dat ze even opgesloten kunnen worden.


Aan het eind van de dag ziet de puppyren er ook al niet meer uit. De kranten zijn al een paar keer ververst, maar kranten scheuren is een geliefde bezigheid. de snippers vinden we overal.
Het leukste is als je in het midden van een krant begint. Het resultaat is dan nog aardiger en geeft nog meer rotzooi, dan om aan een hoekje te beginnen....
Wij hebben dan ook foto's van dit aspect van het fokken van een nestje, namelijk een puinhoop!
De flessen allesreiniger gaan ook erg hard, er wordt heel veel gesopt en het schoonmaakgoedje vliegt er doorheen.

2 opmerkingen:

 1. Geweldig zo'n verhaal, ik kan me alle geluiden zo voor de geest halen....

  Sterkte daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha geweldig! Weer erg leuk geschreven.
  En erg fijn dat er al zoveel met ze geoefend wordt!! :)
  Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen