maandag 19 april 2010

Eén muisklik.....

Als je een weblog maakt met behulp van "blogger" dan heb je de keuze uit een aantal zogenaamde sjablonen. De keuze is echter niet zo heel erg groot en het is even puzzelen en zoeken naar het juiste sjabloon wat past bij je stijl.

Tot nu was de sjabloon waarmee ik werkte, groen. De websites Kleiendraad en de Wolvenbergerwerweide zijn ook in groen. Het verwijst naar de wat landelijke activiteiten van mij en mijn leven.

Maar ik vond het groen wat blogger in de aanbieding heeft, toch wat te somber worden. Het is niet in overeenstemming met de voorjaarsgevoelens en de frisheid van de natuur die alom tegenwoordig zijn.

Dus ik heb even gespeeld met de mogelijkheden van de andere sjablonen en de weblog nu aangepast... Dat spelen is ook maar beperkt want veel sjablonen vallen af. Soms omdat de opmaak met niet bevalt, soms omdat ze een raar afbeeldinkje laten zien bovenaan de pagina of om een andere reden. Er is dus niet zo heel veel mogelijk.
We kunnen zoveel met de pc, maar voor de huis- tuin- en keukengebruiker, valt het een beetje tegen.

Enfin ik hoop dat het de lezer bevalt, zo niet, een paar simpele muisklikken en het is weer anders!

2 opmerkingen:

 1. Lente in het hoofd Sonja? :-) Ik ga ook maar eens poetsen.

  Groeten,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Carla, je hebt het bij het rechte eind....
  Altijd een gevaarlijke periode, spinrag moet wijken, onkruid wordt aangepakt, er wordt niet passende kleding weggebracht en oude liefdes en vriendschappen, ja daar wordt het stof van afgeblazen en die worden opgepoetst. (Ik ben tegen "ontvrienden)

  Ik ben van het opruimen, schoonmaken en ordenen,ik ga de lente en zomer weer glanzend tegemoet.....

  Poetsen heeft een volgens de psychologen ook een reinigende werking op de geest, dus het heeft altijd nut!

  Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen