zaterdag 13 februari 2010

Seanan en Teagan alweer negen weken oud, hun nestgenootjes ook!
Ach wat gaat de tijd toch snel...
Als de dag van gisteren kwamen we met een doos vol met pupjes thuis na een enerverende dag die uitdraaide op de spoedkeizersnede van Kate.
En zie Seanan en Teagan nu eens in de sneeuw! Het zijn al hele mannen.

Vandaag hebben we boodschappen gedaan met de pups. Op zaterdag is het altijd lekker druk bij de Aldi in ons dorp en ze hebben er nog metalen winkelwagens. Bij de C1000 hebben ze plastic trolleys en die maken minder lawaai...
Op een overvolle parkeerplaats heeft Eduard ze meegenomen, beiden aan de lijn.
Seanan was natuurlijk weer de lefgozer en Teagan wat terughoudender. Maar hij herstelde snel en goed en liet ook zijn staartje weer vlug omhoog staan.
Al kwispelend lieten ze zich aaien door het winkelend publiek.
Als "toetje" mochten ze nog even de sneeuwberg oprennen met Eduard. Er ligt nog steeds een enorme berg niet weggesmolten sneeuw en dat was erg leuk.

Teagan heeft vervolgens zijn eerste plas buiten gedaan!!!! Wat een knappe knul, E. heeft hem de hemel in geprezen. Eenmaal thuis volgde Seanan ook zijn voorbeeld en eindelijk is nu het muntje gevallen. Plasjes hebben we het liefste buiten.
Trouwens hoopjes ook!
Tot nu toe was het nog niet gelukt met het buiten poepen en plassen. Voor de pups is dat ook moeilijk, ze zijn niet anders gewens dan dat ze het gewoon hier in huis doen. Hier was hun nest en hun puppenren, dus het belang van buiten de behoefte doen zien zagen ze niet in.

Natuurlijk gaan we dit volhouden, maar soms zijn we gewoonweg te laat. Ook 's avonds is het lastig. Ze zijn nog niet goed gewend aan het donker en vinden dat maar raar.

OOk met Lizzy, Cody en Diesel gaat het goed!
We ontvangen positieve berichten van het drietal en leuke foto's. In de loop van de week zal ik er wat meer over schrijven.

1 opmerking: