zaterdag 6 februari 2010

Bericht van Cody en Diesel

De onderste vier foto's zijn van Diesel, die natuurlijk haar camera "stand-by" heeft om alle leuke momenten vast te leggen.

Diesel had het gisteravond al helmaal naar zijn zin!! Het huis werd goedgekeurd en hij is rsutig gaan slapen aan de voeten van Tamara.
De nacht was goed gegaan, om vijf uur wilde hij even naar buiten en dacht dat het daarna weer speeltijd was, nee dus. Gelukkig helpen de langere winternachten mee om een goed dag- en nachtritme te ontwikkelen. Dat is nu weer een voordeel als je een pup in de winter krijgt. Nadeel is wel dat je een beetje staat te kleumen buiten. Maar vaak is het probleem van de gebroken nachten al opgelost na een weekje. En soms heb je het gedoe helemaal niet.

Zo te zien heeft Diesel het goed voor elkaar, een gloednieuwe bench, nieuwe kleedjes van de Action, veel kleedjes heb ik gehoord, dan kun je lekker de vuile wassen.
Diesels "stinkdoekje" oftewel de oude badhanddoek die als nestlapje heeft gediend zie je ook in de bench. Hier zit het luchtje van zijn nestgenootjes en zijn moeder aan . Het helpt mee om zich in zijn nieuwe omgeving thuis te voelen.

Van Cody en zijn mensen ontving ik nét de foto's. De bovenste twee plaatjes zijn dus van hem. Links op de bovenste kiek zie je Myron, in het midden Cody en rechts Spike.
Maar er woont nog een hond, genaamd Bono een Terriër. Meestal moet Bono weinig hebben van pups, maar deze keer was hij wel geinteresseerd in dit nieuwe hondje.
Het contact met de andere honden verliep ook zoals het hoort en met Spike wordt al voorzichtig gespeeld.
Volgens de berichten van Denise en Jack, ligt hij al heel lang te slapen, logisch zoveel indrukken kun je het beste slapend verwerken!!

1 opmerking:

  1. Haha hier ligt er ook één in diepe slaap.
    Weer erg veel mee gemaakt vandaag!
    Straks nog maar even naar buiten en dan de nacht weer in. Leuk joh alle foto's er meteen op!!

    BeantwoordenVerwijderen