zaterdag 21 november 2009

De aanstaande vader


Dit is Mack, de aanstaande vader van het nestje wat Kate nu bij zich draagt.
De foto's zijn helaas wat onscherp, want Mack houdt niet van poseren, liever is hij bezig met zijn favoriete sport, namelijk het frisbeeën. Daar is hij namelijk een kei in en daar kun je goed merken dat hij een bijzondere slimme hond is. Voor Angelique, zijn baas, altijd weer een uitdaging om hem niet zijn ding te laten doen, maar steeds weer iets nieuws te verzinnen, een andere worp, een ander trucje, kortom, de creativiteit van de baas wordt nogal op de proef gesteld.
Mack heeft zo zijn eigen ideetjes... Sedert de tijd dat hij nu aan het frisbeeën is, wilde hij alleen maar met oranje frisbees werken. Elke andere kleur werd niet geaccepteerd en hij deed gewoon niet mee en bleef stoïcijns liggen, waar hij lag. Hij zag ze heus wel, maar hij vertikte het om ze te vangen, laat staan om er achter aan te gaan.
Opeens, deze week, was hij óm en werd hij enthousiast toen er een fel fluoriscerende groen-gele frisbee door de lucht vloog. Malle hond!!!
Mack is een schatje, in huis een echte knuffelkous en buiten altijd bereid om iets leuks te doen, maar een wandeling door het bos, is wat hem betreft ook goed.
We zijn heel erg benieuwd naar de pupjes...... Nog een paar weekjes wachten en dan is het beschuit met muisjestijd.

3 opmerkingen:

 1. En nu duurt het nog maar heel even.... ahh zo spannend!!
  Leuk trouwens dat Mack ook es een andere kleur frisbee wilde! Maf beest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, nog maar heel eventjes.... en inderdaad erg spannend!!!We hebben bij de dierenarts in ieder geval vijf pupjes geteld, die al behoorlijk groot waren en erg lang. Tja dat hebben ze van hun vader....

  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja ik hoorde het al van Lique... en las het daarna ook nog bij "nieuws". Nou pff.. ik duim voor een hele goede bevalling! Dat ze maar gauw morgen komen! :)
  liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen