vrijdag 21 januari 2011

B. en B.

Soms ben ik super-mega trots....
En in dit geval helemaal!
Bink en Bianca hebben hun eerste schreden gezet op het lange en enerverende pad van het schapendrijven.
En het gaat heel erg goed!!
Bink schijnt een natuurtalent te zijn. Jaap, de trainer, is vol lof en die lof ontsteekt bij mij het vlammetje van de trots. Bink is namelijk door ons gefokt.
Niet dat wij nu direct naast onze schoenen moeten gaan lopen, want dat is natuurlijk verregaande onzin. Wij kunnen het ook niet helpen dat hij het zo goed doet.
Dat is ook maar puur toeval. Zijn moeder Kate, is weliswaar een echte schapendrijfster, haar vader heeft het ook in zich, maar hoe de genen uitpakken, tja dat heb je niet in de hand.

Op Bianca ben ik ook al erg trots, zij doet het toch maar en gaat door weer en wind naar het trainingsveld. Bianca is een topbaas voor Bink.

And last but not least, ik ben ook trots op Dorien, (niet alleen omdat ze de prachtige foto's heeft gemaaakt) maar om nog veel meer....

Als je goed kijkt naar de eerste foto zie je dat Bink een bijzondere kleur heeft.
Hij heeft een zogenaamde "seal" kleur. Het komt mondjesmaat voor bij de Border Collie en hij en zijn broer Diesel hebben het allebei.

2 opmerkingen:

  1. Haha wat gaaf die eerste foto! Moest even erg goed kijken, zo lijkt Bink inderdaad erg veel op Diesel! Leuk hoor weer es een foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, ik krijg een kleur van al die lovende woorden. Bink is ook een tophond! Ik ben elke dag blij dat ik zo een fijne hond heb mogen kopen.

    X

    BeantwoordenVerwijderen